Summertime!

Summertime! Nieuwsbrief juli 2016

Bij het schrijven van deze nieuwsbrief is de zomervakantie in de regio midden inmiddels begonnen. Hoewel het weer buiten niet altijd laat zien dat het hoog zomer is, gaan veel mensen er op uit. Of u nu ver weg gaat of lekker dicht bij huis blijft, wij wensen u een gezellige, gezonde en vooral zonnige zomer toe!

Medical Kinetics
Medical Kinetics is een bewegingsleer waarvan de oefeningen gebaseerd zijn op de natuurlijke, dagelijkse bewegingen. Het is ontwikkeld vanuit de nieuwste inzichten op biomechanisch en medisch-wetenschappelijk terrein en bestaat uit het aanleren van totaalbewegingen die zo zijn samengesteld dat bij elke oefening het gehele lichaam wordt aangesproken op stabiliteit, kracht en soepelheid. Door het unieke, uitgebalanceerde programma werkt Medical Kinetics niet alleen op het fysieke deel van het lichaam  maar omvat het systeem de gehele mens.In onze praktijk is Mariska Medical Kinetics Teacher.
Kijk voor meer informatie en de flyer op
www.oefentherapieharderwijk.nl/medical-kinetics
Lifestyle Movement
Collega Yvette is naast oefentherapeut ook leefstijlcoach en is de afgelopen periode bezig geweest om Lifestyle Movement op te zetten. Leefstijl is veel omvattend. Dit houdt o.a. in een gezond eet-, beweeg- en slaappatroon.  Naast individuele begeleiding zullen er binnenkort ook groepslessen opgezet worden. Kijk eens op www.lifestylemovement.nl. In onze volgende nieuwsbrief meer informatie hierover.Openingstijden tijdens de zomer
Gedurende de zomervakantie blijft de praktijk geopend. Wel kan het zijn dat we minder aanwezig zijn  of dat de reactie op uw mail of telefoontje iets langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. Yvette en Mariska zullen niet tegelijkertijd op vakantie zijn en afwisselend aanwezig zijn. Aarzel dus niet om contact op te nemen als u ons nodig heeft.
0341-268536
www.oefentherapieharderwijk.nl 
info@oefentherapieharderwijk.nl
Agenda 2016
Week van de pijn
26 september – 1 oktober
www.deweekvandepijn.nlWeek van de Oefentherapie
10 oktober – 15 oktober