Fijne feestdagen!

unnamed

De kortste dag van het jaar is alweer voorbij, buiten schijnen overal gezellige lichtjes en iedereen 9eb607cde004b66e2b34c1ad37417f0amaakt zich op voor de komende feestdagen. Zo ook wij. Velen van jullie komen graag deze dagen voor kerst nog even langs om met zo min mogelijk klachten de feestdagen door te kunnen brengen. Ook wij vieren de feestdagen en in januari staan wij wederom voor u klaar om u te voorzien van tips en adviezen voor een zo optimaal mogelijke houding met zo min mogelijk klachten.

Contracten zorgverzekeraars
Elk jaar opnieuw krijgen wij van de diverse zorgverzekeraars contracten aangeboden, zodat wij verzekerden van deze verzekeringsmaatschappij kunnen behandelen. Regelmatig krijgen wij de vraag: “Hebben jullie een contract met zorgverzekeraar …?” Voor 2017 kunnen wij u geruststellen en meedelen dat wij, hoewel bij een aantal zorgverzekeraars met enige tegenzin, met alle zorgverzekeraars een contract hebben afgesloten, zodat u het volledige bedrag van uw behandelingen vergoed krijgt conform de voorwaarden van uw aanvullende verzekering.
Mocht u vragen hebben over uw vergoeding of wijzigt uw verzekering in 2017? Laat het ons weten, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan!
Behandelindex
sneeuwvlokOndanks dat u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, waarin u recht heeft op een bepaald aantal behandelingen, kan het voorkomen dat u niet altijd dit aantal behandelingen krijgt.

De laatste periode is de behandelindex veelvuldig in het nieuws geweest. De behandelindex is een cijfer waarmee o.a. een oefentherapeut kan zien hoeveel zij behandelt ten opzichte van andere praktijken in Nederland. Zorgverzekeraars gebruiken dit cijfer om te kunnen bepalen of praktijken efficiënt en doelmatig behandelen.

Lees meer over de behandelindex via een uitzending van  avro tros of lees een artikel op onze website.

Voorwaarden 2017

Graag wijzen wij u weer even op onze algemene voorwaarden en tarieven voor 2017, welke vermeld staan op onze website. We gaan er van uit dat deze bij u bekend zijn als u onze praktijk bezoekt.

Rest ons u hele gezellige feestdagen en een bijzonder, liefdevol en gezond 2017 te wensen!
We zien u graag in 2017 weer in de praktijk!

Mariska en Yvette