Medewerkers

Het team van Oefentherapie Harderwijk

MariskaMariska Jansen is sinds 2005 werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Harderwijk en heeft sinds 2013 haar eigen praktijk in Harderwijk. Mariska is bekkenoefentherapeute en gespecialiseerd in rug- en bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten en incontinentieklachten. In 2014 behaalde zij de titel “MedicalKinetics Teacher”. Tevens geeft zij de zwangerschapscursussen ZwangerTotaal en Totaal Vitaal.

Mariska: “Iemand bewuster maken van de invloed van zijn of haar houding op de fysieke klachten, zodat hij/ zij zelfstandig de klachten kan verminderen. Dat geeft voldoening.”

LynneLynnett Kolkman is al langere tijd werkzaam in Harderwijk. Met ingang van 2018 versterkt zij ons team. Ze is  psychosomatisch oefentherapeut, slaaptherapeut en tevens chronisch pijntherapeut. Zij behandelt mensen met stressgerelateerde klachten. Daarnaast behandelt zij mensen met slaapproblemen.

Lynnet: “Mensen een beter gevoel geven dat vind ik het aller leukste aan mijn vak; het samenwerken met de persoon om de oorzaak van de klacht te achterhalen en er vervolgens mee aan de slag te gaan. Als mensen met zo min mogelijk klachten naar buiten lopen en de activiteiten in hun dagelijks leven weer kunnen uitvoeren, krijg ik een glimlach op mijn gezicht.”