Medewerkers

Het team van Oefentherapie Harderwijk

Mariska Jansen is sinds 2005 werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Harderwijk en heeft sinds 2013 haar eigen praktijk in Harderwijk. Mariska is bekkenoefentherapeute en gespecialiseerd in rug- en bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten en incontinentieklachten. In 2014 behaalde zij de titel “MedicalKinetics Teacher”. Tevens geeft zij de zwangerschapscursussen ZwangerTotaal en Totaal Vitaal.

Mariska: “Iemand bewuster maken van de invloed van zijn of haar houding op de fysieke klachten, zodat hij/ zij zelfstandig de klachten kan verminderen. Dat geeft voldoening.”

 

Met ingang van 1 januari 2023 is Lynnet Kolkman na vele jaren gestopt in de praktijk in Harderwijk. Zij heeft werkzaamheden dichter bij huis gevonden. We gaan een lieve, gemotiveerde en betrokken collega met hart voor haar cliënten missen in de praktijk. Met pijn in het hart nemen we afscheid. 

“Ruim 13 jaar heb ik de route vanuit Deventer naar Harderwijk (en omstreken) gereden. Vanuit de A1 reed ik door het prachtig landschap op weg naar het mooie Harderwijk. Maar toch heb ik besloten de route niet meer te rijden en te stoppen met werken in de praktijk. Op naar een baan dichterbij huis. Bedankt voor de gezelligheid, mooie gesprekken en jullie openheid. Wie weet tot ziens!”
Lieve groet, Lynnet

Met het vertrek van Lynnet ontstaat er meteen een vacature voor een collega-oefentherapeut met specialisatie psychosomatische oefentherapie en slaapoefentherapie. Tot op heden is er helaas nog geen vervanger gevonden. Zodoende zullen we tot die tijd cliënten die deze specifieke behandeling nodig hebben, doorverwijzen naar onze collega-oefentherapeuten in Harderwijk.