Zwangertotaal & Totaal Vitaal

Zwangertotaal Prt scr grootTijdens en na de zwangerschap ondergaat je lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. Soms gaat dit gepaard met bekkenpijn, urineverlies of rugklachten. Gebleken is dat de manier van bewegen hierop van invloed is.
Actief bewegen én weten hoe je je lichaam moet belasten staat daarom centraal in de groepsprogramma’s van ZwangerTotaal.
Speciaal vrouwen die al klachten ervaren of in het verleden rug- of bekkenklachten hebben gehad, hebben veel baat bij het volgen van het groepsprogramma.
Maar ZwangerTotaal is ook geschikt voor vrouwen die probleemloos de zwangerschap doorlopen en die zich graag op een actieve manier willen voorbereiden op de komende bevalling!
ZwangerTotaal biedt begeleiding tijdens de zwangerschap én na de bevalling.

Actief bewegen staat centraal, zodat je de zwangerschap fit kan doorlopen, klachten worden voorkomen of verholpen en je na de zwangerschap weer optimaal kan herstellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ZwangerTotaal te volgen:

Tijdens de zwangerschap Na de bevalling
ZwangerTotaal preventief €135,- Totaal Vitaal € 95,-
ZwangerTotaal bij klachten €165,- Totaal Vitaal bij klachten €125,-
ZwangerTotaal preventief + €165,- Totaal Vitaal + €125,-

Je kunt ZwangerTotaal en Totaal Vitaal individueel of via een groepstraject* volgen. De lessen worden gepland in overleg, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen en de beschikbaarheid van de cursisten.

* Groepstraject is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maximaal 6 personen per groep. 

Aanmelden kan via de website van ZwangerTotaal. Hierbij kies je voor de praktijk voor oefentherapie Cesar M.J.B. Jansen. Wij zullen dan contact met je opnemen.