ZwangerTotaal tijdens de zwangerschap

Zwangertotaal Prt scr groot

Tijdens de zwangerschap


ZwangerTotaal preventief 

Wanneer je probleemloos je zwangerschap doorloopt is dit programma de geschikte keuze. Je leert in 8 lessen hoe je op de beste wijze blijft bewegen tijdens de zwangerschap en hoe je klachten kunt voorkomen. Ook word je voorbereid op de komende bevalling en leer je hoe je bijvoorbeeld het beste kunt ontspannen tijdens de ontsluitingsweeën of op welke wijze je kunt persen.
Bij dit groepsprogramma hoort geen individuele intake.


ZwangerTotaal bij klachten

Wanneer je bekken-, bekkenbodem- of rugklachten ervaart tijdens de zwangerschap is het raadzaam om dit groepsprogramma te kiezen.
Dit groepsprogramma, bestaande uit 8 groepslessen, start altijd eerst met een individuele intake, waarbij je samen met de therapeut je zwangerschap en aanwezige klachten doorspreekt. De therapeut kan je dan meteen wat gerichte adviezen en/of oefeningen meegeven voor thuis. Soms is het raadzaam om voor de start van het groepsprogramma nog een paar keer individueel behandeld te worden. Dit is afhankelijk van de mate van klachten. Daarna kun je starten in het groepsprogramma.
Wanneer je liever individueel behandeld wilt worden, is dit ook mogelijk.


ZwangerTotaal preventief +

Deze keuze maak je wanneer je geen klachten hebt, maar wel prijs stelt op een individuele intake, waarbij de therapeut samen met je kan kijken of er nog gerichte adviezen nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn, wanneer je in het verleden bekken- of rugklachten hebt gehad  en wilt voorkomen dat deze klachten terugkomen. Gerichte adviezen en/of oefeningen kunnen hierbij helpen.

Folder zwangerTotaal tijdens de zwangerschap.
Aanmelden kan via de website van ZwangerTotaal. Hierbij kies je voor de praktijk voor oefentherapie Cesar M.J.B. Jansen. Wij zullen dan contact met je opnemen.