Nieuwsbrief oktober 2015

Onze nieuwsbrief is weer uit! Volgende keer direct in uw mailbox ontvangen? Laat uw mailadres achter op de homepagina!
Week van de Oefentherapie
Van 12 t/m 19 oktober a.s. wordt opnieuw de week van de Oefentherapie georganiseerd. Een week vol met leuke, gezellige en leerzame activiteiten, georganiseerd door oefentherapeuten in het hele land. Heeft u vragen over uw leef- en beweegpatroon en zou u deze aan willen passen? Doe dan mee met een workshop van de leefstijlcoach waar u veel leert over gezonder eten en bewegen. Of misschien heeft u vragen over (klachten van) de bekkenbodem of bijvoorbeeld incontinentieklachten? Of wilt u weten of en hoe oefentherapie u zou kunnen helpen bij uw bekkenbodemklachten? Wij staan voor u klaar om u meer te vertellen. Maak een gratis afspraak in deze week. Meer weten of aanmelden? Kijk op http://www.oefentherapieharderwijk.nl of bel 0341-268536.
Neem ook eens een kijkje op http://www.weekvandeoefentherapie.nl
Verzekering
Het laatste kwartaal van het jaar is begonnen en dat betekent  voor veel mensen de tijd om nog eens kritisch naar hun aanvullende verzekering te kijken. Heeft u dit jaar veel behandelingen nodig gehad of heeft u onverhoopt uw maximum overschreden? Vaak loont het de moeite om uw aanvullende verzekering iets te verhogen. De verhoging van de premie weegt vaak niet op tegen het extra aantal behandelingen dat u vergoed krijgt in een hoger pakket. De moeite waard om eens naar te kijken dus.
Ook voor ons is het een periode van opnieuw contracten afsluiten met de diverse zorgverzekeraars. De huidige tijd leert ons dat zorgverzekeraars steeds meer vragen van de zorgverlener, maar daar slechts een matige prestatie tegenover zetten. Indien wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, hoeven wij niet aan al deze eisen van de zorgverzekeraar te voldoen, maar helaas krijgt u dan slechts een gedeelte van uw behandeling vergoed. Graag peilen wij uw mening.Bent u bereid een deel (ca. 30%) van de zorgkosten voor uw eigen rekening te nemen, indien wij geen contract met uw zorgverzekeraar hebben?
Ja          Nee          Misschien
* Indien u reageert voor 16 oktober, kunnen wij uw mening meenemen in onze overweging. 
Uiteraard laten wij het u weten, indien wij met uw zorgverzekeraar geen contract afsluiten voor volgend jaar.
Samenwerking
In onze vorige nieuwsbrief hebben we u al verteld over de samenwerking die we zijn aangegaan met voedings- en beweegconsulent Monique Zuijdwijk van Nutriwijzer (http://www.nutriwijzer.nl) en Petra van de Schans van Podotherapie Rondom (http://www.podotherapierondom.nl). Inmiddels heeft Petra een dagdeel bij ons in de praktijk meegekeken en diverse mensen passend advies kunnen geven. Twijfelt u of u zooltjes nodig zou hebben of heeft u vragen over voetklachten en zou u ook graag eens advies krijgen van een podotherapeut? Aarzel dan niet om dit bij ons te melden, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen doen.
Zou u graag eens meer willen weten wat bepaalde voedingsstoffen voor invloed hebben op uw lichaam of wilt u een passend advies m.b.t. voeding? Ook dan vernemen we dit graag! Meld dit dan aan uw behandelend therapeute.Wist u dat……we dit jaar weer opnieuw geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister paramedici? Voor kwaliteit van zorg bent u bij ons aan het juiste adres!…de praktijk tegenwoordig ook op zaterdag en doordeweekse avonden geopend is? Dus bent u of kent u iemand met een fulltime baan die eigenlijk behandeling nodig zou hebben? Vanaf nu is de werkagenda dus geen excuus meer!…wij ook presentaties en workshops verzorgen over uiteenlopende onderwerpen betreffende de oefentherapie? Kent u een vereniging of groep waar wij een workshop mogen geven? Laat het ons weten.Social Media
Heeft u al eens een kijkje genomen op onze facebookpagina, twitter of linked-in?
Hier vindt u regelmatig leuke weetjes of nieuwe feitjes met betrekking tot ons vakgebied. Als u de facebookpagina bezoekt, vergeet dan niet even het duimpje aan te klikken. Bij 100 paginalikes verloten we een verrassingspakketje. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.