Nieuwsbrief juni 2015

 Onze nieuwsbrief is weer uit. Lees hem hier….

Even voorstellen….

Met ingang van mei dit jaar heeft Yvette Ruis ons team versterkt. Yvette is een enthousiaste oefentherapeute, gespecialiseerd op het gebied van houding en beweging met affiniteit voor onder andere chronische aandoeningen. Daarnaast volgt ze de opleiding tot leefstijlcoach. Yvette zal aanwezig zijn op de dinsdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag  en zaterdagmiddag en is bereikbaar via het telefoonnummer van de praktijk of via yvette@oefentherapieharderwijk.nl

Vergoedingen oefentherapie Achmea

Sinds 1 januari 2015 is het agis label van Achmea vervallen. Dat betekent dat veel mensen automatisch doorgeschoven zijn naar Zilveren Kruis. Indien uw aanvullende verzekering nog steeds de naam draagt van het oude agis label (compact, compleet, comfort, comfortplus, gezinspolis, prolife, take care of optimaal basis), krijgt u het genoemde aantal behandelingen uit uw pakket zowel bij de oefentherapeut als bij de fysiotherapeut vergoed, dus naast elkaar. (Bijv. een compleet verzekering staat voor 12 behandelingen. Dit betekent dat u 12 behandelingen oefentherapie én 12 behandelingen fysiotherapie vergoed krijgt).
Indien uw pakket de naam heeft van het Zilveren Kruis label (Beter af), geldt deze regeling helaas niet.

Samenwerking

Onlangs hebben wij als praktijk diverse contacten gelegd met andere disciplines om te kijken hoe we gecombineerde zorg aan kunnen bieden.

Monique Zuijdwijk van Nutriwijzer (www.nutriwijzer.nl) helpt mensen graag op weg op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl. Ze is gespecialiseerd op het gebied van sport & voeding en kind & voeding.

Petra van de Schans werkt als podotherapeut bij Podotherapie Rondom en is gespecialiseerd op het gebied van voetklachten. Samen met u kijkt zij waar uw klachten vandaan komen en wat een mogelijke oplossing hiervoor kan zijn. Kijk op www.podotherapierondom.nl voor meer informatie.

Binnenkort hoort u meer over hoe we de samenwerking vorm gaan geven.

        Yvette Ruis
1 Juli: dag van de houding!

A.s. 1 juli wordt voor de tweede keer de dag van de houding georganiseerd. Een initiatief van collega’s uit de regio. Wilt u wel eens weten hoe de oefentherapeut over uw houding denkt? Of wilt u weten of uw klachten worden veroorzaakt door een onjuiste houding? Maak voor in de week van 1 juli een afspraak voor een gratis houdingscheck.

Social Media

Zowel op onze website als via de social media proberen wij u op de hoogte te houden van ons laatste nieuws of belangrijke ontwikkelingen binnen onze beroepsgroep.
Heeft u al eens een kijkje genomen op onze facebookpagina? Volgt u ons al op twitter? We dagen u uit om ons te volgen en geen nieuws meer te missen.