De beste wensen!

Onze nieuwsbrief van december is uit. We blikken terug op 2015 en kijken vooruit naar 2016. Niet ontvangen? Lees hem hieronder. Meldt u via de website aan en ontvang de volgende nieuwsbrief direct in uw mailbox.

De beste wensen
Het einde van 2015 nadert alweer snel. We hopen dat het voor een ieder een mooi, liefdevol, sportief en bijzonder jaar is geweest. Voor ons als team is het een bewogen jaar geweest. Er hebben een aantal succesvolle ontspanningscursussen plaatsgevonden, vele mensen hebben we klachtenvrij de deur uit zien gaan en last but not least: Yvette heeft dit jaar ons team versterkt en daar zijn we heel blij mee!

Zorgverzekeraars
In de vorige nieuwsbrief hebben we verteld over het afsluiten van contracten met zorgverzekeraars voor ons als zorgverleners. Op onze vraag of u bereid bent om (een deel van) de kosten voor uw behandeling zelf te betalen indien wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, is als volgt gereageerd:

Duidelijk is dat het overgrote deel van de mensen niet zelf wenst bij te dragen in de kosten voor oefentherapie indien wij geen contract met de betreffende zorgverzekeraar afsluiten. Wij kunnen u meedelen dat wij voor 2016 met alle zorgverzekeraars opnieuw een contract hebben afgesloten. U kunt met een gerust hart bij ons uw behandelingen starten of voortzetten. U betaalt vanuit uw aanvullende verzekering geen eigen bijdrage.

Volgend jaar bekijken wij opnieuw of wij een contract met uw zorgverzekeraar afsluiten. De huidige trend is dat de zorgverzekeraars steeds meer eisen stellen aan de inhoud en manier waarop wij behandelen en daarmee bijna op de stoel van de zorgverlener komen te zitten. De prestatie die zij daar tegenover zetten, is echter gering. Dit kunnen wij niet zomaar laten gebeuren. Een goed initiatief is ontstaan vanuit het Sint Jansdal in Harderwijk. Daar bepalen de zorgverleners en niet de zorgverzekeraars hoe het behandelplan van de patiënt eruit ziet. Een mooi initiatief vinden wij. Lees er meer over op onze website:  http://oefentherapieharderwijk.nl/de-rollen-omgedraaid/
Indien u zelf van zorgverzekeraar gewisseld bent of nog gaat wisselen, of uw aanvullende verzekering of andere persoonlijke gegevens zijn veranderd, dan vernemen wij dat graag van u.

Algemene voorwaarden
Graag wijzen wij u nogmaals op onze algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze website. Deze heeft u bij aanvang van uw behandeling per mail toegestuurd gekregen. Heeft u deze niet gehad en wilt u ze toch ontvangen? Laat het uw therapeute weten. Zij zal er voor zorgen dat u ze alsnog toegestuurd krijgt.

Activiteitenkalender…
* Van 21 december 215 tot 3 januari 2016 is de praktijk wegens de feestdagen telefonisch minder goed bereikbaar.
* Van 1 februari t/m 8 april loopt Annelies Borghuis, 2e jaars student aan de opleiding oefentherapie Cesar,  stage bij ons in de praktijk
* 1 Juli 2016 Dag van de Houding
* November 2016 Week van de Oefentherapie, exacte datum volgt!

Ontspanningscursus
Graag starten wij in het nieuwe jaar weer een ontspanningscursus.
* Voelt u zich vaak gespannen?
* Komt u tijd te kort?
* Bent u het zat zich steeds opgejaagd te voelen?
* Heeft u geregeld pijn in de rug, nek en/of schouders?
* Wilt u meer leren over het toepassen van ontspanning?
Dan is deze cursus zeker iets voor u! Kijk op onze website voor meer informatie of vraag uw therapeute.

Rest ons nog…
U hele fijne feestdagen toe te wensen en een goede jaarwisseling. Dat 2016 een verrassend, bijzonder, gezond en liefdevol jaar mag worden voor een ieder van ons!
Wij zien u graag volgend jaar weer bij ons in de praktijk!

Mariska, Ilse en Yvette