Week van de Oefentherapie

Van 12 t/m 19 oktober a.s. wordt de week van de Oefentherapie georganiseerd. Een week vol met leuke, gezellige en leerzame activiteiten, georganiseerd door oefentherapeuten in het hele land.Ook wij doen mee!

Yvette is oefentherapeut Cesar én leefstijlcoach en organiseert deze week workshops over hoe u uw leef- en beweegpatroon aan kunt passen. Heeft u vragen of het voor u verstandig kan zijn om uw leef- en beweegpatroon aan te passen of wilt u vooral tips en adviezen? Neemt dan contact met ons op en doe gratis en vrijblijvend mee met een workshop. Er zijn verschillende data en tijden mogelijk.

Mariska is oefentherapeut Cesar én gecertificeerd bekkentherapeut. Na een zwangerschap of naarmate de leeftijd vordert ontstaan er vaak bekkenbodemklachten in de vorm van ongewild urineverlies, ongewild ontlastingsverlies of pijnklachten. Veel mensen denken dat ze de enige zijn die er mee rondlopen, maar niets is minder waar! 93% Van de mensen met terugkerende lage rugklachten heeft ook bekkenbodemklachten. Blijf er niet mee rond lopen! Stap de schaamte voorbij en neem in de week van de oefentherapie vrijblijvend contact met ons op voor een gratis informatiekwartiertje. We zullen u de functie en werking van de bekkenbodem vertellen en kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Misschien heeft u wel vragen over een heel ander onderwerp. Ook dan staan wij graag voor u  klaar. Vraag uw therapeute naar de mogelijkheden voor therapie of voor meer informatie