#vinktuzelfmaar

Zet de zorgverzekeraar NU aan het werk!

Wil je ook de zorgverzekeraar aan het werk zetten met een bijzonder vinkje?
Lees dan direct verder over deze actie!
Gebruik voor deze actie de volgende hashtag: #vinktuzelfmaar
Deze week is er in de Tweede Kamer een wet aangenomen waardoor het beroepsgeheim onder spanning staat. De zorgverzekeraars kunnen hierdoor meer macht en inzage krijgen in medische dossiers. De wet moet nog in de Eerste Kamer goed gekeurd worden dus er is een kans dat het uiteindelijk niet door de stemming komt.Beroepsgeheim is belangrijk en moet gewaarborgd worden. Hoe dan ook.Wij zijn de toenemende invloed en controle-zucht van de zorgverzekeraars ZAT en willen via een actie laten weten dat het beroepsgeheim  beschermd moet worden en dat wij minder bemoeienis willen van de zorgverzekeraars in de behandelkamer.

We willen iedereen oproepen om een mail en/of brief naar zijn of haar zorgverzekeraar te sturen met het verzoek om een vinkje te zetten in hun account dat zij GEEN toestemming geven voor inzage van het medische dossier.

Zorgverzekeraars zien graag overal vinkjes en handtekening staan. Daar komen we hen in tegemoet door dit aan te leveren via deze oproep. We willen iedereen ( jij zelf, je netwerk en je klanten) vragen een mail te sturen met dit verzoek.
Via de onderstaande button kan je een concept van deze mail downloaden en verspreiden