Spring! Nieuwsbrief maart 2016

collage 1

Spring!

Het voorjaar komt eraan! De dagen worden weer langer en het zonnetje gaat zich langzaamaan weer iets meer laten zien. Ondanks dat er af en toe nog een winterse bui valt, zijn in de tuin de eerste tekenen van het komende voorjaar zichtbaar en mogelijk merkt u het ook aan uzelf; zin in dat voorjaarszonnetje dat de wereld net iets meer kleur en zin geeft! Spring! Misschien letterlijk, misschien figuurlijk, maar geniet van de tijd die komen gaat!

Afscheid
Met ingang van maart 2016 gaat Ilse onze praktijk verlaten. Ilse is al jaren een bekend gezicht bij ons en onze collega-praktijken in de regio. Ze wordt al langere tijd onze “vliegende keep” genoemd. De werkzaamheden in de diverse praktijken in de regio worden helaas steeds lastiger te combineren, waardoor zij de keuze heeft gemaakt om bij ons te stoppen met haar werkzaamheden. We vinden het jammer, maar respecteren haar keuze. Dankzij haar zijn mensen bewuster geworden van hun houding, klachtenvrij de deur uit gegaan en ook de vele ontspanningscursussen door haar gegeven, hebben mensen weer op de goede weg geholpen. We willen Ilse vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor haar inzet in de praktijk! Ze heeft aangegeven beschikbaar te blijven om in te vallen wanneer dat nodig mocht zijn, dus wie weet komt u haar nog eens tegen!

Klantwaardering 2015

Sinds januari 2015 nemen wij als praktijk deel aan klantervaringsonderzoeken via Qualiview. Zorgverzekeraars verwachten van zorgverleners steeds meer transparantie en beoordelen ons op onze prestaties. In 2015 zijn wij door 22 mensen uit de praktijk beoordeeld met gemiddeld een 9! Een resultaat waar we trots op zijn. Dank jullie wel! Dit betekent echter niet dat wij achterover gaan leunen, wij willen ook in 2016 doorgaan om u de service en dienstverlening te geven die u van ons gewend bent! Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn, dan vernemen wij dat graag van u.

 

Jouwbekkentherapeut.nl
Collega oefentherapeut en gecertificeerd bekkentherapeut Yildiz, werkzaam in de Randstad, heeft een geweldig initiatief opgezet. Een website over de bekkenbodem, waarin van alles aan bod komt. Waar zit de bekkenbodem? Wat is de functie? Hoe kan ik de bekkenbodem trainen? Van gratis online trainingen tot uitgebreide trainingen. Neem eens een kijkje op jouwbekkentherapeut.nl en meldt u gratis en vrijblijvend aan voor 4 online trainingen. Grote kans dat u daarna meer wilt weten over de bekkenbodem. In dat geval kunt u zich via de site aanmelden voor de vervolgtrainingen.

 

Stage
In februari is Annelies Borghuis, 2e jaars student aan de opleiding Oefentherapie Cesar in Utrecht, gestart met haar stage bij ons in de praktijk. Annelies zal 10 weken met ons meelopen. Velen van u hebben haar inmiddels ontmoet en anders gaat u haar mogelijk nog ontmoeten. Heeft u er bezwaar tegen dat ze bij uw behandeling aanwezig is, dan vernemen we dat graag!