Week van de Oefentherapie

De zomer is Nederland weer aardig aan het verlaten. De dagen worden weer kouder en natter en ook al weer korter. Graag kijken we met u terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit naar wat komen gaat.

Week van de oefentherapie
Vanaf vandaag maandag 1 oktober t/m zondag 7 oktober wordt landelijk de Week van de Oefentherapie gehouden. Als oefentherapeut besteden we deze week nèt even wat meer dan anders aandacht aan het belang van een goede houding en de manier van bewegen in het dagelijks leven.Steeds vaker wordt er gezegd dat je meer moet bewegen en minder moet zitten. “Zitten is immers het nieuwe roken.” Te weinig bewegen kan leiden tot allerlei klachten. Toch is bewegen niet voor iedereen fijn of gemakkelijk en is een extra duwtje nodig of gewoon en goed advies. Als oefentherapeut helpen we mensen om weer effectief te bewegen in het dagelijks leven, maar ook de balans te bewaren om op tijd weer rust te pakken, zodat stress en een mogelijke burn-out hopelijk voorkomen kunnen worden. Bewegingen in ons lichaam worden anders als we zwanger zijn en overdag functioneren we niet optimaal als we ’s nachts niet (goed) kunnen slapen. Onze leefstijl heeft invloed op ons lichaam. En op ons lichaam moeten we zuinig zijn!

 

 

 

 

Herkent u zich in (één van) bovenstaande omschrijvingen? Laat u eens door ons informeren wat we mogelijk (nog meer) voor u kunnen betekenen. Met 3 therapeuten werkzaam in onze praktijk met ieder haar eigen specialisaties kijken we graag samen met u òf en hoe we uw klachten aan kunnen pakken.

Activiteiten tijdens de Week van de oefentherapie
Wilt u meer informatie over de Week van de Oefentherapie of wilt u zien welke activiteiten er door andere oefentherapeuten door het hele land georganiseerd worden? Kijk dan eens op www.weekvandeoefentherapie.nl.