Summertime!!!

Inmiddels is de zomervakantie in de regio midden Nederland begonnen. Het zomerse weer laat zich echter al langere tijd van de goede kant zien. Tijd voor ons om weer even stil te staan bij de ontwikkelingen van de praktijk van de afgelopen tijd.

Orthoparc
Met ingang van dit jaar zijn wij als praktijk een samenwerkingsverband aangegaan met Orthoparc, kliniek voor innovatieve orthopedie. Dankzij innovatieve behandelmethodes en een speciaal ontwikkeld zorgpad zijn zowel heup- als knieoperaties bij Orthoparc mogelijk in dagbehandeling. De focus ligt hierbij op veilige en hoogwaardige behandeling met een zo min mogelijke belasting voor de patiënt.

Vanwege het samenwerkingsverband mochten Yvette en Mariska afgelopen mei op uitnodiging van Orthoparc meekijken bij de operatie van een totale knieprothese. Het moment dat de patiënt de operatiekamer in ging, de operatie van begin tot eind, het moment dat de patiënt naar de uitslaapkamer ging, tot aan het eerste deel van het revalidatietraject; we hebben alles mogen meemaken. Enorm leerzaam om het nu live in 3D te zien en niet alleen op de afbeeldingen van de studieboeken. Mocht u een heup- of knieoperatie tegemoet zien, wij bevelen u Orthoparc van harte aan! U kunt daarna bij de oefentherapeut terecht voor het revalidatietraject.

Openingstijden
Tijdens de zomervakantie is de praktijk “gewoon” geopend. Wel kan het zijn dat we iets minder goed bereikbaar zijn dan u van ons bent gewend. Aarzel niet om het antwoordapparaat in te spreken, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Een mailtje komt ook altijd aan.

info@oefentherapieharderwijk.nl
mariska@oefentherapieharderwijk.nl
lynnet@oefentherapieharderwijk.nl
yvette@oefentherapieharderwijk.nl

Wij wensen u alleen een hele rustige, zonnige en gezellige zomer toe en hopen u na de vakantie weer te mogen begroeten in de praktijk!