Nieuwsbrief december 2017

Kerstkaart mailing

2017 Is al weer bijna voorbij. We hopen dat het een mooi en bijzonder jaar is geweest voor een ieder. Voor ons was het een jaar met vele mooie momenten en nieuwe ontwikkelingen. 2017 was het jaar waarin we met ZwangerTotaal mochten starten. Een cursus waarbij zwangeren tijdens de zwangerschap worden begeleid om dagelijkse activiteiten zoveel mogelijk te kunnen blijven uitvoeren, goed voorbereid de bevalling tegemoet gaan en na de bevalling hun dagelijkse activiteiten weer op kunnen pakken naast de zorg voor hun kindje. Inmiddels zijn er diverse cursussen gegeven en zijn de eerste dames bevallen.
Ook waren er vele mooie en bijzondere momenten in de individuele behandelingen. Momenten waarbij je merkt dat je mensen weer een stapje vooruit kunt helpen of ze zelfs klachtenvrij de deur uit ziet wandelen. Dat is waar we het voor doen!

Praktijkovername
Mogelijk ben je inmiddels door ons zelf op de hoogte gebracht. Marleen Heeneman heeft besloten om met ingang van 1 januari 2018 te stoppen met haar praktijk op de Boerhaavelaan. Vanaf 1 januari zal Mariska haar praktijk overnemen naast haar reeds bestaande praktijk. Beide praktijken zullen dus samengevoegd worden. Vanuit de praktijk van Marleen zal Lynnet Kolkman bij ons werkzaam blijven. Voor velen van jullie een bekend gezicht.

Zorgverzekering 2018
Ook voor het kalenderjaar 2018 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wij adviseren je om even goed de aanvullende verzekering na te kijken hoeveel behandelingen er worden vergoed. Bij diverse zorgverzekeraars is de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering naar beneden bijgesteld. Mogelijk wil je hierdoor je aanvullende verzekering nog wijzigen. Zie hiervoor een overzicht op onze website.
Mocht je in 2018 veranderen van zorgverzekeraar, dan vernemen wij dat graag.
Op onze website vind je onze nieuwe algemene voorwaarden voor 2018. Wij gaan er van uit dat deze voorwaarden bekend zijn als je bij ons in behandeling bent.

Rest ons nog om vanaf deze plek jullie allen fijne en gezellige feestdagen toe te wensen en een heel mooi en bijzonder 2018. Wij zien je graag weer terug in 2018.