Online consult

Vanwege het corona-virus zijn wij tijdelijk genoodzaakt om alleen nog de uiterst medisch noodzakelijke behandelingen in de praktijk uit te voeren. Dit kan en mag alleen met toestemming van de arts.
Wij bieden u de komende tijd de mogelijkheid voor een consult op afstand. Dit consult werkt via een beveiligde videoverbinding. Wanneer u aangeeft een videoconsult te willen, dan zullen wij deze met u inplannen.
U krijgt van ons een inlogcode via sms of mail. Hierbij staat een link die u dan aanklikt. Vervolgens moet u de voorwaarden accepteren en toestaan dat de camera van het apparaat dat u gebruikt, gebruikt wordt tijdens het consult.
Deze methode is volledig AVG-proof en declarabel volgens de verzekeringsvoorwaarden.
Uiteraard beseffen wij ons dat een online consult een consult in de praktijk niet volledig kan vervangen. Een consult in de praktijk biedt meer mogelijkheden. Ondanks dat, denken wij dat het gezien de situatie voor sommige mensen een prettige tussenoplossing is.
Wanneer u hier meer informatie over wilt of u wilt een consult inplannen, dan vernemen wij dat graag van u!
Update half mei 2020: Langzaamaan mogen wij onze zorg weer uitbreiden naar fysieke behandelingen in de praktijk. Indien u dit liever (nog) niet wenst vanwege het coronavirus, dan blijft een videoconsult op dit moment nog mogelijk.